Duo Personal Training Alkmaar

Of je nu graag samen wilt komen trainen met je partner, als ouder/ kind, familie of vrienden, dat maakt niks uit! Houden jullie ervan om samen een uitdaging aan te gaan en zijn jullie er klaar voor om het beste in elkaar naar boven te halen? Dan is het de hoogste tijd om de strijd aan te gaan en elkaar extra te motiveren om er keihard voor te gaan!

Werkwijze

 1. Vraag vrijblijvend een intakegesprek en gratis proefles aan.
*De intake kan samen of individueel plaatsvinden

 Tijdens het intakegesprek verwelkom ik jullie voor het eerst in de privéstudio om kennis te maken met een lekker kopje koffie of thee. Aan de hand van een intakeformulier bespreken we onder andere jullie:

 • Bewegingspatroon en sportverleden
 • Klachten/ blessures/ medicatie
 • Huidige voeding
 • Slaap
 • Ontspanning/ stress
 • Doelstellingen
 • Verwachtingen

 0-Meting:

Op de weegschaal meten we o.a. je huidige gewicht, vetpercentage, spiermassa, vochtgehalte en BMI. Vervolgens meten we de omvang van o.a. armen, benen, borst en taille. Zo zijn resultaten goed meetbaar en kunnen er aanpassingen gemaakt worden wanneer nodig.

2. Gratis proefles
Na de intake gaan we samen voor het eerst aan de slag. Dit is geen training waarin je direct helemaal afgebeuld wordt zoals je vaak op tv ziet. Aan de hand van verschillende oefeningen kijk ik naar jullie bewegingsmogelijkheden en trainingsniveau zodat we in het vervolg op een uitdagende manier aan de slag kunnen. Voor mij is het het allerbelangrijkste dat jullie het naar je zin hebben en je op je gemak voelt!

3. Let’s get fit together!
Als jullie besluit om samen met mij aan de slag te gaan stel ik een plan van aanpak op die jullie zo effectief en efficiënt mogelijk naar jouw mijlpalen brengt.

Dit kun je daarbij verwachten:

 • X aantal keer Personal Training in overeenstemming
 • Calorie en macronutriënten doel
 • Voedingsadviezen en tips
 • Uitgebreide lijst voedingsmiddelen
 • Wekelijkse check up
 • Voortgangsmetingen om de 3 à 4 weken
 • Gedrag en mindset coaching
 • Eventueel trainingsschema als extra

4. Evaluatie en duurzaam plan van aanpak
Tijdens het proces zullen we natuurlijk al regelmatig reflecteren om daar waar nodig is tijdig te kunnen bijsturen en aanpassen. Op een van te voren besproken moment zullen we in een uitgebreide evaluatie de progressie meten en evalueren. Hieruit maken we een nieuw plan van aanpak op zodat jullie de behaalde resultaten ook zullen behouden!

Waarmee kan Kim jou helpen?

fitness voor vrouwen alkmaar personal training alkmaar trainen in kleine groepjes voor vrouwen

Personal Training

Is het de hoogste tijd om het beste uit jezelf te halen en wil je de volledige aandacht en focus van een Personal Trainster? Trek die stoute sportschoenen aan en zet de eerste stap!

Samen stellen we realistische doelen en gaan met een sterk plan van aanpak aan de bak!

fitness voor vrouwen alkmaar personal training alkmaar trainen in kleine groepjes voor vrouwen

Personal Training in DUO

Tijdens een DUO Personal Training train je samen met jouw favoriete sportbuddy. Het maakt niet uit of je hetzelfde doel hebt of niet, de trainingen worden aangepast aan de wensen van jullie beiden.

Zijn jij en je sportbuddy er klaar voor om jullie helemaal in het zweet te werken?

fitness voor vrouwen alkmaar personal training alkmaar trainen in kleine groepjes voor vrouwen

Small Group Training

Wil jij graag de begeleiding en aandacht van een Personal Trainer maar train je liever niet alleen? Dan is Small Group Training echt iets voor jou! Train samen met familie, vrienden, buren of als individu in een leuke groep van 3 à 5 personen. Zo kun je op een effectieve én gezellige manier werken aan het behalen van jouw doelen.

Gratis proefles

Inmiddels zijn er meer Personal Trainers dan kerktorens dus het maken van de juiste keuze kan al een pittige work-out op zich zijn..  Om er zeker van te zijn dat jij met een goed gevoel kunt beginnen aan het behalen van jouw doelen bied ik je dan ook graag een gratis proefles Personal,- DUO,- of Small Group Training aan. Zo weten we zeker of er een goede match is en hoef jij je hier geen zorgen meer om te maken!

Probeer jij het uit?

Ready? Set? Sweat!

© Copyright - My Personal Potential