Privé Fitness Studio Alkmaar

personal training Prive fitness studio alkmaar

Alle Personal, DUO en Small Group Trainingen vinden plaats in een fijne en gemoedelijke Privé Fitness Studio.

My Personal Potential is goed bereikbaar vanuit omgeving Alkmaar, Heerhugowaard en Sint Pancras. Parkeren is makkelijk en gratis op eigen terrein.

Adres:
Het Zakenstation
Berenkoog 49 – unit 221
1822 BN, Alkmaar

De studio is voorzien van professioneel trainingsmateriaal zoals een Lat Pull Down/ Pulley, Squatrek, halterstangen en schijven, dumbbells en klein materiaal zoals elastieken, medicineballs, kettlebells, een battle rope etc. Kortom: alles is aanwezig om het beste in jezelf naar boven te halen tijdens de training! Ook bij hogere temperaturen kan er gewoon fanatiek getraind worden dankzij de airco en het luchtbehandelingssysteem.

Wil je graag eerst een keer komen kijken? Dat is natuurlijk geen probleem. Je bent altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij ik je meer over de mogelijkheden vertel.

Meer informatie

Inmiddels zijn er meer Personal Trainers dan kerktorens dus het maken van de juiste keuze kan al een pittige work-out op zich zijn..  Om er zeker van te zijn dat jij met een goed gevoel kunt beginnen aan het behalen van jouw doelen bied ik je dan ook graag een gratis proefles Personal,- DUO,- of Small Group Training aan. Zo weten we zeker of er een goede match is en hoef jij je hier geen zorgen meer om te maken!

Probeer jij het uit?

Ready? Set? Sweat!

© Copyright - My Personal Potential