Small Group Training Alkmaar

Ook in een kleine en gezellige groep van 3 à 5 personen kun je alle voordelen van een Personal Trainster ervaren. Je kunt je samen aanmelden met je familie, vrienden, buren of als individu in een sportieve groep. Alle oefeningen zijn gemakkelijk met variaties aan te passen en ook het te gebruiken gewicht kan per persoon worden aangepast. Hierdoor is het niet nodig om op precies hetzelfde trainingsniveau te zitten en wordt iedereen uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Ook met klachten en of blessures kan er dankzij deze aanpassingen gewoon getraind worden.

Werkwijze

 1. Vraag vrijblijvend een telefonisch intakegesprek en gratis proefles aan.
  * Je kunt je aanmelden met een zelf samengestelde groep of als individu.

 

Tijdens het telefonische intakegesprek zal ik je een aantal vragen stellen voordat je deelneemt aan de gratis proefles. We zullen het onder andere hebben over jouw:

 • Bewegingspatroon en sportverleden
 • Klachten/ blessures/ medicatie
 • Doelstellingen
 • Verwachtingen
 1. Gratis proefles
  Na de intake plannen we je gratis proefles in waarbij we samen voor het eerst aan de slag gaan. Dit is geen training waarin je direct helemaal afgebeuld wordt zoals je vaak op tv ziet. Aan de hand van verschillende oefeningen kijk ik naar jouw bewegingsmogelijkheden en trainingsniveau zodat we in het vervolg op een uitdagende manier aan de slag kunnen. Voor mij is het het allerbelangrijkste dat je het naar je zin hebt en je op je gemak voelt!
 2. HIT and get FIT!
  Als je/ jullie besluit(en) om samen met mij aan de slag te gaan plannen we vaste trainingsmomenten in.

Dit kun je daarbij verwachten:

 • X aantal keer Small Group Training in overeenstemming
 • Het opstellen van realistische doelen waaraan we werken tijdens de trainingen.
 • Het aanleren van de juiste uitvoering van oefeningen en passende intensiteit om het beste in jou naar boven te halen.
 • Gedrag en mindset coaching
 1. Evaluatie en duurzaam plan van aanpak
  Tijdens het proces zullen we natuurlijk al regelmatig reflecteren om daar waar nodig is tijdig te kunnen bijsturen en aanpassen. Op een van te voren besproken moment zullen we in een uitgebreide evaluatie de progressie meten en evalueren. Hieruit maken we een nieuw plan van aanpak op zodat jij de behaalde resultaten ook zult behouden!

Waarmee kan Kim jou helpen?

fitness voor vrouwen alkmaar personal training alkmaar trainen in kleine groepjes voor vrouwen

Personal Training

Is het de hoogste tijd om het beste uit jezelf te halen en wil je de volledige aandacht en focus van een Personal Trainster? Trek die stoute sportschoenen aan en zet de eerste stap!

Samen stellen we realistische doelen en gaan met een sterk plan van aanpak aan de bak!

fitness voor vrouwen alkmaar personal training alkmaar trainen in kleine groepjes voor vrouwen

Personal Training in DUO

Tijdens een DUO Personal Training train je samen met jouw favoriete sportbuddy. Het maakt niet uit of je hetzelfde doel hebt of niet, de trainingen worden aangepast aan de wensen van jullie beiden.

Zijn jij en je sportbuddy er klaar voor om jullie helemaal in het zweet te werken?

fitness voor vrouwen alkmaar personal training alkmaar trainen in kleine groepjes voor vrouwen

Small Group Training

Wil jij graag de begeleiding en aandacht van een Personal Trainer maar train je liever niet alleen? Dan is Small Group Training echt iets voor jou! Train samen met familie, vrienden, buren of als individu in een leuke groep van 3 à 5 personen. Zo kun je op een effectieve én gezellige manier werken aan het behalen van jouw doelen.

Gratis proefles

Inmiddels zijn er meer Personal Trainers dan kerktorens dus het maken van de juiste keuze kan al een pittige work-out op zich zijn..  Om er zeker van te zijn dat jij met een goed gevoel kunt beginnen aan het behalen van jouw doelen bied ik je dan ook graag een gratis proefles Personal,- DUO,- of Small Group Training aan. Zo weten we zeker of er een goede match is en hoef jij je hier geen zorgen meer om te maken!

Probeer jij het uit?

Ready? Set? Sweat!

© Copyright - My Personal Potential