My Personal Potential

Personal Training Heerhugowaard

Wil jij graag persoonlijk begeleid worden en snel maar vooral ook een duurzaam resultaat behalen? In een comfortabele en motiverende omgeving begeleid ik je met deskundige coaching. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gezond wilt aankomen, alles is mogelijk door te focussen op de juiste trainingsmethode en een plan dat perfect wordt afgestemd op jou als persoon en je doelen.

Tijdens de trainingen werken we samen aan o.a. aan jouw kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie. Een juiste houding en goede uitvoering van de oefeningen staan op nummer één. Geen zorgen om de gewichten en intensiteit, die gaan vanzelf echt wel omhoog! Zo voorkomen we blessures of trainen we deze eerst weg: op een stevige basis kunnen we namelijk pas écht gaan bouwen!

We verleggen keer op keer je grenzen en zult er al snel achter komen dat je veel meer kunt dan je ooit had gedacht.. Het maakt dus niet uit of je compleet nieuw bent binnen de fitnesswereld of dat je al enige ervaring hebt. Iedere training wordt afgestemd op jouw kwaliteit van bewegen en trainingsniveau.

Werkwijze

 1. Vraag vrijblijvend een intakegesprek en gratis proefles aan.

Tijdens het intakegesprek verwelkom ik jou voor het eerst in de privéstudio om kennis te maken met een lekker kopje koffie of thee. Aan de hand van een intakeformulier bespreken we onder andere jouw:

 • Bewegingspatroon en sportverleden
 • Klachten/ blessures/ medicatie
 • Huidige voeding
 • Slaap
 • Ontspanning/ stress
 • Doelstellingen
 • Verwachtingen

0-Meting:

Op de weegschaal meten we o.a. je huidige gewicht, vetpercentage, spiermassa, vochtgehalte en BMI. Vervolgens meten we de omvang van o.a. armen, benen, borst en taille. Zo zijn resultaten goed meetbaar en kunnen er aanpassingen gemaakt worden wanneer nodig.

 

 1. Gratis proefles
  Na de intake gaan we samen voor het eerst aan de slag. Dit is geen training waarin je direct helemaal afgebeuld wordt zoals je vaak op tv ziet. Aan de hand van verschillende oefeningen kijk ik naar jouw bewegingsmogelijkheden en trainingsniveau zodat we in het vervolg op een uitdagende manier aan de slag kunnen. Voor mij is het het allerbelangrijkste dat je het naar je zin hebt en je op je gemak voelt!
 2. Let’s get fit together!
  Als je besluit om samen met mij aan de slag te gaan stel ik een plan van aanpak op die jou zo effectief en efficiënt mogelijk naar jouw mijlpalen brengt.

Dit kun je daarbij verwachten:

 • X aantal keer Personal Training in overeenstemming
 • Calorie en macronutriënten doel
 • Voedingsadviezen en tips
 • Uitgebreide lijst voedingsmiddelen
 • Wekelijkse check up
 • Voortgangsmetingen om de 3 à 4 weken
 • Gedrag en mindset coaching
 • Eventueel trainingsschema als extra
 1. Evaluatie en duurzaam plan van aanpak
  Tijdens het proces zullen we natuurlijk al regelmatig reflecteren om daar waar nodig is tijdig te kunnen bijsturen en aanpassen. Op een van te voren besproken moment zullen we in een uitgebreide evaluatie de progressie meten en evalueren. Hieruit maken we een nieuw plan van aanpak op zodat jij de behaalde resultaten ook zult behouden!

Waarmee kan Kim jou helpen?

fitness voor vrouwen alkmaar personal training alkmaar trainen in kleine groepjes voor vrouwen

Personal Training

Is het de hoogste tijd om het beste uit jezelf te halen en wil je de volledige aandacht en focus van een Personal Trainster? Trek die stoute sportschoenen aan en zet de eerste stap!

Samen stellen we realistische doelen en gaan met een sterk plan van aanpak aan de bak!

fitness voor vrouwen alkmaar personal training alkmaar trainen in kleine groepjes voor vrouwen

Personal Training in DUO

Tijdens een DUO Personal Training train je samen met jouw favoriete sportbuddy. Het maakt niet uit of je hetzelfde doel hebt of niet, de trainingen worden aangepast aan de wensen van jullie beiden.

Zijn jij en je sportbuddy er klaar voor om jullie helemaal in het zweet te werken?

fitness voor vrouwen alkmaar personal training alkmaar trainen in kleine groepjes voor vrouwen

Small Group Training

Wil jij graag de begeleiding en aandacht van een Personal Trainer maar train je liever niet alleen? Dan is Small Group Training echt iets voor jou! Train samen met familie, vrienden, buren of als individu in een leuke groep van 3 à 5 personen. Zo kun je op een effectieve én gezellige manier werken aan het behalen van jouw doelen.

Gratis proefles

Inmiddels zijn er meer Personal Trainers dan kerktorens dus het maken van de juiste keuze kan al een pittige work-out op zich zijn..  Om er zeker van te zijn dat jij met een goed gevoel kunt beginnen aan het behalen van jouw doelen bied ik je dan ook graag een gratis proefles Personal,- DUO,- of Small Group Training aan. Zo weten we zeker of er een goede match is en hoef jij je hier geen zorgen meer om te maken!

Probeer jij het uit?

Ready? Set? Sweat!

Resultaat 8 weken Personal Training en voedingsadvies

Eind september ben ik begonnen met personal training en voedingsadvies bij Kim. Vanaf het eerste moment voelde het goed en vertrouwd. Kim is lief en duidelijk in wat zij verwacht en wat je van haar kunt verwachten.

In samenspraak doelen gesteld en stap voor stap naar toe gewerkt! Extra motivatie door de menu’s met heerlijke en gezonde recepten. Tijdens het sporten wordt het beste uit mezelf gehaald! Kim kijkt naar wat je kan en past daar de trainingen op aan.

Ik ben super blij met de ondersteuning van Kim bij het (meer gaan) sporten en gezond eten!

Michelle

© Copyright - My Personal Potential